bruiloft of trouwfeest

Uw bruiloft is een van de belangrijkste dagen in uw leven. Ook voor ons. Ook uw trouwfeest is daarna weer een unieke belevenis, jaren na dato.

Bent u op zoek naar een unieke locatie om uw bruiloft of trouwfeest te vieren? Wij bieden u een prachtige plek, midden in het bos van Hilvarenbeek.

Wanneer u uw bruiloft of trouwfeest viert op het landgoed van de Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek, nabij Tilburg en Breda, is dat exclusief voor u en uw gezelschap. Dat betekent dat er op die dag geen andere dan de door u genodigde gasten zullen zijn. De ontvangst, receptie, diner en feestavond worden naar uw wens samengesteld. Een prachtig verzorgd diner of dynamisch dansfeest met lopend buffet? Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het organiseren en begeleiden van huwelijksfeesten en bruiloften zijn wij uw partner bij uitstek. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden met betrekking tot het thema, de catering en de sfeer. Zo bent u verzekerd van het feit dat alles conform uw verlangens gebeurt. Onze professionaliteit en expertise zorgen voor de rest en een succesvolle afloop.

buffet

Het buffet of diner voor uw bruiloft of trouwfeest worden verzorgd door onze kok Monique van Eindhoven. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien zodat we een dag organiseren die u nooit meer vergeet.

Reacties van gasten:

‘We zijn net terug van onze huwelijksreis, vandaar nu onze reactie. We willen jullie hartelijk danken voor de zeer mooie feestavond. Wij en onze gasten hebben hier ontzettend van genoten. De bediening en de catering waren zeer goed! In onze omgeving hebben wij veel positieve geluiden over jullie vernomen. Het was geweldig.’

‘Wij zijn even als onze gasten zoals blijkt uit de vele reacties, bijzonder tevreden over de sfeer kwaliteit en de bediening tijdens de viering van ons 50 jarig huwelijk.’

Download de folder
Bekijk de kleine folder
Bekijk de grote folder