Wandelen

Heerlijk wandelen midden in de prachtige natuur die de omgeving van Hilvarenbeek en Goirle u biedt. Over het landgoed loopt een “rode” wandelroute van circa een uur. U kunt uw voertuig parkeren op ons grote parkeerterrein en dan gaan wandelen langs de Roovertsche Ley. De route vindt u 57-km-laveren-langs-de-leij-goirle.

De Nieuwe Hoef is voor u de perfecte locatie voor een lekkere lunch, een kopje koffie met gebak of een lekkere borrel of op afspraak  onze koffietafel vanaf 8 personen of genieten van een High Tea vanaf 2 personen.  De Nieuwe Hoef is een tiendhoeve, privé gelegen in het landgoed “Gorp aan de ley”  te Hilvarenbeek, vlakbij Poppel en de grens naar België en in de buurt van Tilburg, Den Bosch en Breda.

U kunt op deze website mooie wandelroutes vinden in de omgeving van de Nieuwe Hoef.

Wij zijn op zaterdag en zondag geopend voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Vanaf 11.00 uur staan wij dan voor u klaar en zijn tot 18.00 uur geopend. Wanneer wij een besloten feest hebben staat dit op onze facebookpagina vermeld.

Bent u een fietsclub, wandelclub of andere groep die langs zou willen komen
en u wilt gebruik maken van onze diensten, informeert u dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid. Wij staan graag op elke dag van de week voor u klaar!!

Graag tot ziens bij De Nieuwe Hoef!

Feestlocatie De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek

Vooraanzicht van de Nieuwe Hoef te Hilvarenbeek