Fietsen

Lekker fietsen en een kop koffie midden in de prachtige natuur die de omgeving van Hilvarenbeek en Goirle u biedt.

De Nieuwe Hoef is voor u de perfecte locatie voor een lekkere lunch, een kopje koffie met gebak of een lekkere borrel met hapje tijdens een mooie fietstocht.  De Nieuwe Hoef is een tiendhoeve, privé gelegen in het landgoed “Gorp aan de ley”  te Hilvarenbeek, vlakbij Poppel en de grens naar België en in de buurt van Tilburg, Den Bosch en Breda.

U kunt op deze website mooie fietsroutes vinden in de omgeving van de Nieuwe Hoef, zodat u lekker even aan kan leggen bij onze gezellige boerderij en op kan warmen bij de open haard of met een warme kop chocolademelk.

Op zaterdag en zondag zijn wij geopend voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Vanaf 11.00 uur  tot 18.00 uur staan wij dan voor u klaar. Wanneer we een besloten feest hebben staat dit op onze facebookpagina vermeld.

Bent u een fietsclub, wandelclub of andere groep die langs wil komen en gebruik wil maken van onze diensten graag informeren naar de mogelijkheden en beschikbaarheid. Ook voor door de week. Wij staan graag voor u klaar!!

Houd onze website of Facebook in de gaten voor onze openingstijden op afspraak .

Houd onze website of Facebook in de gaten voor de openingstijden voor passanten.

Graag tot ziens bij De Nieuwe Hoef!Feestlocatie De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek

Vooraanzicht van de Nieuwe Hoef te Hilvarenbeek